[IMPORTANT] - Server Merge information (Polish)

notices

Drodzy Mutizenowie,

Dziękujemy za grę w MU ONLINE! Z radością informujemy społeczność MU, że będziemy łączyć serwery Valhalla i Yggdrasil w celu stworzenia ciekawszego i bardziej wyrównanego środowiska dla wszystkich graczy. Proces łączenia serwerów rozpocznie się dnia 15 stycznia 2014 roku (GST) i nie wpłynie on na graczy z serwerów Helheim oraz Midgard. Jeżeli jesteś częścią serwera Valhalla lub Yggdrasil, proszę zapoznać się z poniższymi informacjami:

- Zaloguj się na konto przed 15 stycznia, 2014 (GST) w celu ustalenia, które postacie/itemy będą przenoszone. (Spójrz na poniższą kwalifikację)

- Zaleca się zanotowanie wszelkich informacji dotyczących Gens, Gildii, Listy Przyjaciół, Skrzynki.

- Dołącz ostatni Arka wojny w dniu 21 grudnia 2013 r. (GST). Castle Siege nie będzie już dostępna w miesiącu grudniu. Oba wydarzenia będą wznowione po serwery połączyły.

- Po połączeniu serwerów, zaloguj się na swoje konto, aby sprawdzić czy nazwy twoich postaci zostały zmienione w przypadku powielania nazw. Jeżeli nazwa została zmieniona, możesz ją edytować na ekranie wyboru postaci.MU Support Team będzie ciężko pracował, aby ustabilizować i aktywować nowy połączony serwer tak szybko, jak to możliwe. Uprzejmie prosimy o Waszą cierpliwość, gdyż staramy się żeby MU ONLINE było lepsze i jednocześnie dziękujemy za dalsze wsparcie.

Dziękujemy,MU Support Team

Szczegóły łączenia serwerów MU

■ Data- 15 stycznia 2014 podczas planowanej konserwacji serwerów (GST)

※ Prosimy mieć to na uwadze, że termin może ulec zmianie. Będziemy o tym informować na bieżąco.

■ Łączone serwery

- Valhalla i Yggdrasil

■ Zjednoczenie Postaci, Itemów i Magazynów- Jeżeli logowałeś się do gry na jeden z łączonych serwerów przed 01 stycznia 2013, wszystkie postacie, itemy oraz magazyn będą zapisane. Jednakże, jeżeli posiadasz konta na dwóch serwerach jednocześnie, tylko dane z serwera na którym grałeś najczęściej będą zapisane (jako Twój główny serwer). Wszystkie dane z drugiego serwera zostaną usunięte.

- Jeżeli nie logowałeś się do gry przed 01 stycznia 2013, jedynie dane z serwera na którym masz największy level postaci będą transferowane. Jeżeli masz te same levele postaci na obu serwerach, dane z serwera, na który logowałeś się ostatnio, będą konserwowane.

※ Wszystkie informacje z Helheim i Midgard zostaną zachowane.※ Prosimy o upewnienie się czy logowałeś się na swoje konto przed połączeniem serwerów, w celu zdecydowania, z którego serwera mają być zachowane dane. 

■ Powielanie Nazw Postaci

1. Jeżeli posiadasz taka samą nazwę postaci jak inny gracz z jednego z łączonych serwerów, obie nazwy zostaną automatycznie zmienione na NazwaSerwera_Numer. (Na przykład, jeżeli Twoja postać na Valhalla ma taką samą nazwę jak inna postać na serwerze Yggdrasil, wtedy otrzymasz tymczasową nazwę „Valhalla_213123123”)

2. Jeżeli nazwa została zmieniona, możesz ją z edytować na ekranie wyboru postaci. 

■ Konta posiadające cash itemy 

- Wszystkie niewykorzystane cash itemy gracza w inboxach zostaną przywrócone . Elementy, które zostały już aktywowane będą rozdawane w późniejszym terminie .

■ Gildie i Friends

1 . Wszystkie informacje z Gens , Gilidi i " My Friends" Okno (w tym lista przyjaciół, Skrzynki na listy i listy okna) zostaną skasowane.

2 . Prosimy o zarejestrowanie list Gildii, znajomych itp. zanim serwery zostaną połączone, przywracanie danych nie będzie możliwe po konsolidacji .

■ Arka Wars

1.Ostatnio Arka Wojna na serwerach łączących odbędzie się w dniu 21 grudnia 2013 r. (GST).

2. Wszystkie działania z wojen Arka zostaną przywrócone.

■ Castle Siege1. Castle Siege nie będzie już dostępna w miesiącu grudniu.2. Wszystkie działania z Castle Siege zostaną zresetowane.

※ Obie imprezy zostanie wznowione po zakończeniu konsolidacji serwera. Dokładne daty i godziny zostaną podane wkrótce.

■ Inne Uwagi

1 . Wszystkie informacje dotyczące questów transferowanych postaci będą również zachowane.

2 . Wszystkie informacje dotyczące eventów (Devil Square, Chaos Castle, Illusion Tample, Chaos Castle, etc) dla łączonych serwerów zostaną zresetowane.

Your Time
UTC